MOL

Mode Only Ladies beeldmerk uit Edam ModeOnlyLadies beeldmerk MOL beeldmerk
Mode Only Ladies beeldmerk uit Edam ModeOnlyLadies beeldmerk MOL beeldmerk
Mode Only Ladies Logo uit Edam ModeOnlyLadies logo MOL logo

Wij hebben verbouwd

Afgelopen februari was het zo ver. Een frisse wind is door onze winkel gewaaid. Nieuwe kleuren, nieuwe kasten, nieuwe toonbank, opgefrist logo en huisstijl. Wij zijn helemaal klaar voor het komende voorjaar.

Wij hebben verbouwd

Woensdag 1 maart opent Wilma Mol, aan de Kleine Kerkstraat 11 te Edam, haar vernieuwde dameskleding zaak na een grondige re-styling. De winkel is al bijna 7 jaar een begrip in Edam. Vanaf de opening in 2010 is de winkel heel erg positief ontvangen. Klanten uit Edam-Volendam en de gehele regio komen er graag shoppen en laten zich telkens weer verrassen door het gevarieerde aanbod en goede service. “Klanten worden hier altijd hartelijk en welkom ontvangen” volgens Wilma. “We hopen dat elke bezoeker hier altijd rustig binnen kan lopen om even rond te kijken, maar we helpen de klant ook graag met advies en de juiste styling”.

De winkel is de afgelopen week dicht geweest zodat de boel eens grondig opgeknapt kon worden. De vloer is vernieuwd, de opvallende oranje kleur is aangepast en de indeling is gewijzigd. Er is een nieuwe presantiewand door Maison Scotch, één van de grootste merken van ModeOnlyLadies, geplaats waardoor dit merk nog beter herkenbaar is in de winkel. “Het is een flinke klus geweest, gelukkig met goede hulp van familie en vrienden. We zijn super trots op het resultaat. Het is natuurlijk altijd hard werken als zelfstandig ondernemer. Het is niet vanzelfsprekend in deze tijd dat je als kledingzaak een succes bent. Samen  met mijn meiden,  Jolanda en Jennifer, doen wij het hartstikke goed. En kunnen we nu zelfs de winkel vernieuwen. Dat vind ik gewoon hartstikke knap!”

De zaak heeft een stijlvollere look gekregen  en heeft vooral  nog een erg gezellige uitstraling. De koffie staat dan ook altijd klaar. In deze warme sfeer is het fijn rondsnuffelen om te bekijken wat de collectie te bieden heeft. Elke week worden nieuwe producten geleverd van bekende merken zoals YAYA, Aaiko, Levi’s, Circle of Trust, Garcia, Object, Angels jeans, Poools en Catwalk Junkie.

Bij ModeOnlyLadies vind je naast kleding ook een uitgebreide collectie accessoires als tassen van Legend en Myomy, shawls,  riemen en byoux van A Beatiful Story, om uw outfit helemaal af te maken. Het motto van de dameskledingzaak is nog steeds; ‘stoere en casual kleding voor de jonge vrouw en haar moeder’.

Kom dus snel eens langs, Jennifer, Jolanda en Wilma staan met plezier voor u klaar met goed advies en een kop koffie.