MOL

Mode Only Ladies beeldmerk uit Edam ModeOnlyLadies beeldmerk MOL beeldmerk
Mode Only Ladies beeldmerk uit Edam ModeOnlyLadies beeldmerk MOL beeldmerk
Mode Only Ladies Logo uit Edam ModeOnlyLadies logo MOL logo

Wat kan je dit voorjaar verwachten van de mode?

Hey Ladies ....

Kleuren zijn dit voorjaar weer sterker, in een snoeperig kleurenpalet zoals pistachegroen, lila, zachtgeel, lichtroze en babyblauw. Verschillende snoepkleuren worden gecombineerd in één outfit, maar we zien ook ton sur ton looks. Daarnaast blijven metallics ook belangrijk. Voor zomer 2018 zijn het vooral de zilveren items die opvallen: voor jassen en broeken, maar ook voor jurken. Een mooi effect heeft de combinatie zilver met snoepkleuren.


Details zijn gericht op de schouders en armen: van grote pofmouwen of puntschouders tot gelaagde ruches op de schouderpartij. Als het maar volumineus is. Vaak met een uitloop richting de mouwen. Hierin is asymmetrie ook belangrijk: tops hebben een enkele mouw, of twee verschillende mouwen. Ook zien we kledingstukken waarvan linker- en rechterpanden van verschillende stoffen zijn gemaakt.


Dessins zijn ook een musthave! Ruiten zijn altijd aanwezig en voor zomer 2018 hebben de ontwerpers zich uitgeleefd met ruiten in alle soorten en kleuren. Maar prints mogen ook niet ontbreken. Kledingstukken met speelse prints zorgen voor de funfactor. Kleur speelt hier een belangrijke rol en vormt meteen een tegenhanger voor al het zwart-wit.


Denim blijft onmisbaar! Liefst in een total look, dus een jasje met broek of rok. En dan is het denimmateriaal ook nog bewerkt met stiksels, scheuren of patchworkeffecten.

Genoeg nieuwe trends om je garderobe weer eens mee op te frissen!


Wij staan graag voor je klaar om je te adviseren in een leuke outfit die het beste bij jezelf past!


Tot snel.


Groetjes Jennifer, Jolanda en Wilma