MOL

Mode Only Ladies beeldmerk uit Edam ModeOnlyLadies beeldmerk MOL beeldmerk
Mode Only Ladies beeldmerk uit Edam ModeOnlyLadies beeldmerk MOL beeldmerk
Mode Only Ladies Logo uit Edam ModeOnlyLadies logo MOL logo

Wilma Mol

Eigenaresse

De winkel van ModeOnlyLadies, de leukste dameskledingzaak in Edam en omgeving vindt u op één van de mooiste plekjes van Edam, midden in het centrum, vlak bij de prachtige beroemde speeltoren van Edam! De talloze winkeltjes in Edam en de mooie historische gebouwen maakt van Edam een uniek sfeervol winkelstadje aan het IJsselmeer. Loop eens binnen als u aan het rondkijken bent of als u één van de mooie advertenties in de NIVO of in Verrassend Winkelen in Edam heeft zien staan.

Ons team

ModeOnlyLadies is zeven dagen in de week open, soms staan we met zijn tweetjes en als we veel drukte verwachten natuurlijk met zijn drieën. Altijd gezellig en leuk. Wij hebben maar 1 doel en dat is dat we de klant tevreden de deur uit laten gaan. Met onze know-how op het gebied van de laatste modetrends en de specifieke pasvormen per kledingmerk weten we voor iedere vrouw de leukste setjes samen te stellen. Nieuwsgierig? Kom dan snel eens langs. Wij maken u blij.

Jolanda

Jennifer


Adres

ModeOnlyLadies,

Kleine Kerkstraat 11,

1135 AT Edam

T 0299 713001

info@modeonlyladies.nl

Openingstijden

ModeOnlyLadies is van dinsdag t/m zondag geopend. We zijn niet tijdens feestdagen geopend.


maandag gesloten

dinsdag van 9.00 - 18.00 uur

woensdag van 9.00 - 18.00 uur

donderdag van 9.00 - 18.00 uur

vrijdag van 9.00 - 18.00 uur

zaterdag van 9.00 - 17.00 uur

zondag van 12.00 - 16.00 uur

Heb je een vraag? Stuur een ons een mail

Heb je een vraag over een specifieke outfit, speciale maten, de collecties of een geheel andere vraag wij helpen u graag verder en zullen uw mail zo spoedig mogelijk beantwoorden!

Ruilen en Retourneren

Het kan weleens gebeuren dat een aankoop thuis niet naar wens is. Bij ons is het geen probleem om je aankopen terug te brengen. Is de aankoop in de afgelopen week gedaan, niet gedragen, ongeschonden en nieuwe collectie ontvang je het aankoopbedrag retour. We hebben altijd het aankoopbewijs nodig, want bij ModeOnlyLadies zijn we dol op acties en korting, dus willen we altijd weten welk aankoopbedrag je retour dient te ontvangen.