Algemene voorwaarden

 • Het aanbod van de producten op www.modeonlyaldies.nl is vrijblijvend en geschiedt onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de producten. Indien een product niet beschikbaar blijkt en betaling door de consument reeds heeft plaatsgevonden dan heeft de consument de keuze uit een alternatief product of directe terugbetaling. Hierover wordt direct met de consument contact opgenomen.
 • Alle prijzen die vermeld zijn op www.modeonlyladies.nl zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.
 • Wij verzenden alleen naar adressen binnen Nederland.
 • Bij besteding van €50,- of meer leveren wij gratis in héél Nederland. Onder de €50,- vragen wij verzendkosten á €5.-.
 • Bestelt u op werkdagen vóór 16:00 uur, dan wordt uw pakketje dezelfde dag verzonden. Bestelt u na 16:00 uur dan wordt het pakketje de eerstvolgende werkdag verzonden. Na verzending sturen wij u de verzendcode zodat u het pakket kunt traceren. ModeOnlyLadies is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging van uw pakket.
 • Artikelen welke gekocht zijn via onze webshop kunnen ook in de winkel geruild of geretourneerd worden. Ruilingen en retouren kunnen verzonden worden naar
  het retouradres, stuur hierbij het ingevulde retourformulier mee.
  ModeOnlyLadies – Kleine Kerkstraat 11 – 1135 AT – Edam
  Retourkosten zijn voor eigen rekening, stuurt u de gehele bestelling retour dan vergoeden wij het gehele aankoopbedrag exclusief de bezorgkosten.
 • Ruilen / retourneren is mogelijk binnen 7 dagen.
  – het retourformulier moet bijgevoegd zijn
  – de artikelen moeten onbeschadigd en ongebruikt zijn en voorzien van de originele aangehechte labels/prijskaartjes.
 • Artikelen welke gereserveerd zijn via onze webshop houden wij uiterlijk 1 dag vast.

Op afgeprijsde artikelen geven wij geen geld retour maar deze kunnen wel worden omgeruild.

 • ModeOnlyLadies behoudt het recht om retouren te weigeren of om slechts een gedeelte van het bedrag te crediteren, wanneer het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds gebruikt zijn of door schuld anders dan die van ModeOnlyLadies of de leverancier van het artikel zijn beschadigd.
 • Wij geven geen wasgarantie, en geen garantie op bedrukkingen, applicaties, steentjes, pailletjes of andere versieringen. Indien u een klacht heeft over een artikel vragen wij u zo snel mogelijk contact met ons op zodat wij uw klacht in behandeling kunnen nemen.
 • ModeOnlyLadies respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die men ons verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. U heeft bij ons altijd de mogelijkheid uw eigen gegevens te laten wijzigen of verwijderen. We zullen uw persoonlijke gegevens niet ter beschikking stellen aan derden.

Ontdek onze nieuwste items