Hallo. Wij zijn ModeOnlyLadies.

Wilma

Mijn winkel ModeOnlyLadies is in 2010 ontstaan door mijn passie voor fashion en shoppen. In de omgeving van Edam-Volendam miste ik draagbare kleding. Kleding waar je je gewoon lekker in voelt en toch ook netjes mee de deur uit kan. Ik ging op zoek naar merken die je niet overal vindt. Zodat de winkel in Edam een nieuw en uniek concept zou worden. Dat is volgens mij aardig gelukt! We zitten hier nu bijna 10 jaar. En afgelopen jaar is er een Mol bijgekomen, en doe ik het gelukkig niet meer helemaal alleen maar samen met mijn nichtje Marga. 


Het concept is nog steeds hetzelfde, draagbare kleding voor jong en oud. Ik heb een hele brede smaak en vind het leuk om verschillende merken te combineren. Daar let ik ook altijd op met inkopen en het vinden van nieuwe merken. Past het bij het totaal plaatje… Vooral goede jeans is de basis voor bijna elke outfit, lekker stoer maar toch vrouwelijk. Ik word altijd heel erg enthousiast van nieuwe collectie en hoop dat ook aan mijn klanten over te brengen! Het is belangrijk dat iedereen zich thuis voelt bij ons. Ik laat je altijd lekker je gang gaan maar probeer wel te adviseren daar waar nodig is. 

Marga

Mijn meisjesdroom is werkelijkheid geworden! Sinds januari 2020 ben ik samen met Wilma eigenaresse van Mode Only Ladies. Ik volgde altijd al alle ins en outs op het gebied van fashion en nu mag ik me daadwerkelijk dag in dag uit bezighouden met kleding, mode en trends. Vanaf mijn veertiende ben ik al werkzaam in de detailhandel en kom zelf ook uit een ondernemersgezin. Ik ben nu 39 jaar en deze kans om samen met Wilma de zaak te gaan runnen kwam op het perfecte moment. Met heel veel passie en enthousiasme ben ik aan de slag gaan. Ik haal ontzettend veel voldoening uit het helpen van klanten. Ik word heel blij van klanten die tevreden zijn met hun kleding. Daarnaast is het inkopen van kleding en het bezoeken van beurzen ontzettend leuk om te doen, ik geniet nog steeds met volle teugen van dit vak. Tot slot durf ik ook te zeggen dat wij nu een hele mooie collectie hebben hangen. Met merken als YaYa, Circle of Trust, Object, Garcia, Poools, Nümph en nog veel meer kunnen we zowel jonge meiden als de wat oudere doelgroep aan de mooiste outfits helpen. Dus kom snel een keer een kijkje nemen bij ons aan de Kleine Kerkstraat 11 in Edam. Ons team helpt u graag aan uw nieuwe outfit. Uiteraard mag u ook altijd even vrijblijvend rondkijken. Tot snel!

Over ons

ModeOnlyLadies is de leukste dameskledingzaak in Edam! In 2010 opende Wilma Mol haar winkel en begin 2020 is Marga Guijt daar bij gekomen om samen hun trendy boetiek te runnen in het gezelligste straatje van Edam, de Kleine Kerkstraat. Het centrum van Edam heeft geen echte winkelstraat, maar de Kleine Kerkstraat en het verlengde Lingerzijde wordt steeds meer een winkelstraat met mooie zaken als Sas Bloemiste en De Leuke Keuken. 

Betaalbare kleding voor jong & oud

Bij ModeOnlyLadies vind je o.a. betaalbare kleding voor jong en oud. Naast kleding verkopen wij ook sieraden, schoenen en leuke hebbedingetjes voor in huis. Wij vinden dat onze klanten onze persoonlijke aandacht verdienen. Een boetiek waar je nog echt geadviseerd wordt en service heel belangrijk is. Met een scala aan vooral Nederlandse merken slaagt bijna elke vrouw voor elke gelegenheid voor een mooie complete outfit. 

Ontdek onze nieuwste items